Tietosuojakäytäntö

Ecolab Inc.: n maailmanlaajuinen tietosuojakäytäntö

1.0 Tark oitus

Ecolab Commitment to Data Privacy

Seuraavassa esitetyssä käytännössä hahmotellaan henkilötiedot, joita Ecolab voi kerätä, miten Ecolab käyttää ja suojaa näitä tietoja ja kenen kanssa voimme jakaa ne. Tämän käytännön tarkoituksena on ilmoittaa henkilöille henkilökohtaisista tiedoista pyrittäessä noudattamaan tietosuojalakia ja -lainsäädäntöä lainkäyttöalueilla, joilla Ecolab toimii.

Ecolab kannustaa työntekijöitään, riippumattomia urakoitsijoita, asiakkaita, toimittajia, kaupallisia kävijöitä, liikekumppaneita, sijoittajia ja muita kiinnostuneita lukemaan tämän käytännön. Käyttämällä verkkosivustoamme tai lähettämällä henkilötietoja Ecolabille millä tahansa muulla tavalla hyväksyt, että ymmärrät ja suostut noudattamaan tätä käytäntöä, ja hyväksyt, että Ecolab voi kerätä, käsitellä, siirtää, käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi tässä kuvatulla tavalla.

2.0 Henkilötiedot

Ecolab on sitoutunut noudattamaan kaikkia kohtuullisia varotoimia varmistaakseen Ecolabin keräämien henkilötietojen yksityisyyd    en ja turvallisuuden. Kun käytät verkkosivustoamme tai muussa viestinnässä Ecolabin kanssa, Ecolab voi kerätä ja käsitellä henkilötietoja. Yleensä Ecolab kerää henkilökohtaisia yhteystietoja (esim. nimi, yritys, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), jotka annat tietoisesti joko rekisteröitymällä, tutkimalla, vastaamalla kysymyksiin tai muuten käytettäväksi liikesuhteissamme. Toisinaan voimme kerätä vapaaehtoisesti antamiasi henkilötietoja, mukaan lukien muun muassa työnimike, muut yhteystiedot, syntymäaika, harrastukset, kiinnostuksen kohteet ja ammatilliset yhteydet.

3.0 Henkilötietojen käyttö

Ecolabin verkkosivusto on tarkoitettu käytettäväksi Ecolabin asiakkaille, kaupallisille vierailijoille, liikekumppaneille, sijoittajille ja muille asianosaisille yritystarkoituksiin. Henkilötietoja, jotka Ecolab kerää verkkosivustonsa tai muulla tavalla, käytetään tukemaan kaupallisia suhteitamme sinuun, mukaan lukien muun muassa asiakastilausten, toimittajien tilausten käsittely, tilien hallinta, asiakkaiden tarpeiden oppiminen, vastaaminen tiedusteluihin ja tietojen saatavuuden tarjoaminen. Lisäksi asiaankuuluvan lainkäyttöalueen lakien ja asetusten mukaisesti tuemme suhdettamme sinuun:

  • saatamme jakaa henkilötietoja maailmanlaajuisten tytäryhtiöidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin liiketoimintatarpeesi ja kuinka voimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme;
  • voimme käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia auttamaan meitä keräämään, kokoamaan tai käsittelemään henkilötietoja liikesuhteeseemme liittyvien palvelujen yhteydessä;
  • me (tai kolmas osapuoli puolestamme) voimme käyttää henkilötietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä Ecolabin tarjoukseen yritystarpeidesi tueksi tai suorittaaksemme online-kyselyjä ymmärtääksemme paremmin asiakkaidemme tarpeita; ja
  • voimme käyttää henkilötietoja markkinointi- ja myynninedistämistoimiin.

Jos päätät olla käyttämättä henkilötietojasi asiakassuhteen tukemiseen (erityisesti suoramarkkinointiin tai markkinatutkimukseen), kunnioitamme valintaasi. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, emmekä jaa niitä kolmansien osapuolten kanssa, ellei tässä käytännössä mainita. Ecolab säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin ylläpidät asiakassuhdetta Ecolabiin ja / tai jos olet rekisteröitynyt vastaanottamaan markkinointia tai muuta viestintää Ecolabilta, siihen asti, kunnes pyydät meitä poistamaan tällaiset henkilötiedot.

4.0 Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Ecolab on verkkosivustonsa kaupallinen operaattori ja käyttää palveluntarjoajia avustamaan tietojenkäsittelijöiden isännöinnissä tai muussa toiminnassa, toimittamaan ohjelmistoja ja sisältöä sivustoillemme ja tarjoamaan muita palveluja.  Ecolab voi paljastaa toimittamiasi henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat tällaisia palveluja sopimuksen nojalla henkilötietojesi suojaamiseksi. Ecolab on ottanut erityisesti Googlen tytäryhtiön YouTuben auttamaan tarjoamaan tiettyä interaktiivista sisältöä verkkosivustolla (tietoja näistä palveluntarjoajista löytyy YouTuben käyttöehdoista ja Googlen tie paljastaa henkilötietoja). Jos se on asianomaisen lainkäyttöalueen lakien ja asetusten mukainen, jos:

  • henkilötietojen käyttö ylimääräiseen tarkoitukseen, joka liittyy suoraan alkuperäiseen tarkoitukseen, jota varten henkilötiedot on kerätty;
  • on tarpeen valmistella, neuvotella ja suorittaa sopimus kanssasi;
  • laki tai toimivaltainen hallitus tai oikeusviranomainen edellyttää;
  • se on tarpeen oikeudellisen vaatimuksen tai puolustuksen vahvistamiseksi tai säilyttämiseksi;
  • se on osa yrityksen uudelleenjärjestelyä, omaisuuden myyntiä, sulautumista tai myyntiä; tai
  • se on välttämätön petosten tai muun laittoman toiminnan, kuten tahallisten hyökkäysten torjumiseksi Ecolabin tietotekniikkajärjestelmiin.

5.0 Kansainvälinen tiedonsiirto

Huomatkaa asiakkaamme Sveitsissä ja Euroopan unionissa (EU), että Ecolab (yhdysvaltalaisena yrityksenä) toimii myös suorien ja epäsuorien tytäryhtiöidensä kautta Sveitsin ja EU: n ulkopuolisissa maissa (mukaan lukien Yhdysvallat) ja saattaa sisältää tiettyjä kolmansia osapuolille (kuten edellä on kuvattu). Jos käytät verkkosivustojamme tai verkkoportaaliamme tai kaikki tiedot, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, voidaan siirtää Ecolabille (mukaan lukien alihankkijat, jotka saattavat ylläpitää ja / tai ylläpitää verkkosivustoamme) Yhdysvalloissa ja muualla ja ne voidaan siirtää kolmansille osapuolille, jotka voivat sijaita missä tahansa päin maailmaa. Vaikka tämä voi sisältää sellaisten tietojen vastaanottajia, jotka sijaitsevat maissa, joissa henkilötietojesi oikeudellinen suoja voi olla alhaisempi kuin sijaintimaassasi, suojelemme tietojasi tietojesi ja / tai sijaintisi vaatimusten mukaisesti. Erityisesti tiedonsiirrossa EU: n ulkopuolelta Ecolab käyttää tiedonsiirtosopimuksia, jotka sisältävät vakiosopimuslausekkeet. Käyttämällä verkkosivustojamme tai verkkoportaaleja suostut yksiselitteisesti henkilötietojesi ja muiden tietojen siirtämiseen Yhdysvaltoihin ja muualle tässä kuvattuihin tarkoituksiin ja käyttötarkoituksiin. 

6.0 Ei-henkilökohtaiset tiedot kerätään automaattisesti

Kun käyt Ecolabin verkkosivustoilla tai verkkoportaaleissa, saatamme automaattisesti (ts. ei rekisteröimällä) kerätä muita kuin henkilökohtaisia tietoja (esim. käytetyn Internet-selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä, verkkosivuston verkkotunnus, josta tulit, käyntien määrä, keskiarvo sivustolla vietetty aika, tarkastellut sivut). Voimme käyttää näitä tietoja ja jakaa niitä maailmanlaajuisten tytäryhtiöidemme ja niihin liittyvien palveluntarjoajien kanssa verkkosivustojemme houkuttavuuden seuraamiseksi ja niiden suorituskyvyn tai sisällön parantamiseksi. Tässä tapauksessa käsittely suoritetaan nimettömänä ja Ecolabin harkinnan mukaan.

7.0 Muu online-data

Lisäksi tietyt online-tekniset sovellukset tai muut vuorovaikutukset, joita sinulla on Ecolabin kanssa, saattavat vaatia liike- ja teknisten tietojen syöttämistä. Antamalla pyydetyt tiedot hyväksyt, että Ecolab käsittelee ja säilyttää näitä tietoja.  Ellei Ecolabia kehoteta poistamaan nämä tiedot Ecolabin palvelimelta, Ecolab saattaa säilyttää nämä tiedot ja käyttää niitä tulevassa kaupallisessa viestinnässä. Pyyntö näiden tietojen poistamiseksi voidaan tehdä alla olevista yhteystiedoista. Ecolab ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaakseen, että tällaisia tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille, paitsi tarvittaessa kolmansille osapuolille, jotka suorittavat sivuston ylläpitoa ja niihin liittyviä sivustopalvelutoimintoja. 

8.0 “Evästeet” - tietokoneellesi automaattisesti tallennetut tiedot

Evästeet ovat tietoja, jotka tallennetaan automaattisesti verkkosivuston käyttäjän tietokoneelle. Kun käyttäjä tarkastelee Ecolabin verkkosivustoja, Ecolab voi tallentaa joitain tietoja käyttäjän tietokoneelle "evästeen" muodossa tunnistamaan käyttäjän automaattisesti, kun vierailet myöhemmin Ecolabin verkkosivustoilla. Ecolab pyrkii kohtuullisin keinoin varmistamaan asiaankuuluvien lainkäyttöalueiden lakien ja asetusten noudattamisen evästeiden suhteen.

9.0 Lapset

Ecolab ei kerää tietoisesti henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta. Ecolabin verkkosivustoja ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille

10.0 Suojaus ja tietojen eheys

Ecolab ryhtyy kohtuullisiin varotoimiin suojatakseen hallussaan olevia henkilötietoja menetyksen, väärinkäytön, luvattoman käytön, paljastamisen, muuttamisen ja tuhoutumisen riskiltä. Ecolab tarkistaa säännöllisesti turvatoimenpiteensä pyrkiessään varmistamaan henkilötietojen yksityisyyden.

Ecolab käyttää henkilötietoja vain tavalla, joka on yhteensopiva niiden tarkoitusten kanssa, joita varten olet kerännyt ne tai myöhemmin valtuuttanut ne. Vaikka Ecolab ryhtyy kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että henkilötiedot ovat merkityksellisiä niiden käyttötarkoituksen kannalta, tarkat, täydelliset ja ajantasaiset, Ecolab luottaa myös siihen, että jokainen henkilö auttaa toimittamaan tarkkoja päivityksiä henkilötiedoistaan.

11.0 Linkit muille verkkosivustoille

Ecolabin verkkosivustot voivat sisältää "linkkejä" kolmansien osapuolten omistamille ja ylläpitämille verkkosivustoille. Siirtymällä näihin linkkeihin, jotka on tarkoitettu sinun avuksesi, poistut sivustoltamme ja sinulle sovelletaan toisen verkkosivuston tietosuojakäytäntöjä. Tämä käytäntö ei koske henkilökohtaisia tietoja, jotka annat etuyhteydettömille kolmansille osapuolille.

12.0 Tietojen säilyttäminen

Yleensä Ecolab säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin tarvitaan tiettyyn käsittelytarkoitukseen ja Ecolabin kirjanpitokäytännön mukaisesti tai kun muuten tietyn lainkäyttöalueen lait ja määräykset sitä edellyttävät. Esimerkiksi tietoja säilytetään ajanjaksona, jona sinulla on lupa käyttää Ecolabin verkkosivustoja, mukaan lukien kaikki verkkosivustoillamme olevat Ecolabin työkalut. Tällaisen valtuutuksen päättyessä henkilötietosi, jotka liittyvät Ecolabin verkkosivustojen (verkkosivustojen) käyttöön, poistetaan.

13.0 Tietojen käyttö ja korjaus

Pyynnöstä Ecolab antaa henkilöille kohtuullisen pääsyn hallussaan oleviin henkilötietoihin. Lisäksi Ecolab ryhtyy kohtuullisiin toimiin antaakseen henkilöille mahdollisuuden korjata, muuttaa tai poistaa tietoja, joiden on osoitettu olevan epätarkkoja tai puutteellisia. Ecolab luottaa myös siihen, että jokainen henkilö auttaa toimittamaan tarkkoja päivityksiä henkilötiedoistaan. Jos haluat käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa henkilötietoja, joita Ecolab pitää hallussaan henkilöstä, hänen tulee ottaa yhteyttä seuraaviin

PUHELINNUMERO: +1-844-880-8355 | EMAIL: dataprivacy@ecolab.com

14.0 EU: n tietosuojaoikeudet

Jos henkilötietojasi käsitellään EU: ssa tai jos asut EU: ssa, EU: n yleinen tietosuoja-asetus antaa sinulle tietyt lain mukaiset oikeudet. Erityisesti oikeus käyttää, korjata tai poistaa Ecolabin henkilötietoja sinusta.

Sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa Ecolab antaa henkilöille kohtuullisen pääsyn Ecolabin hallussa oleviin henkilötietoihin ja ryhtyy kohtuullisiin toimiin, jotta kyseiset henkilöt voivat korjata, muuttaa tai poistaa tietoja, joita Ecolabilla on heistä. Ecolab luottaa myös siihen, että jokainen henkilö auttaa toimittamaan tarkkoja päivityksiä henkilötiedoistaan. Jos haluat käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa henkilötietoja, joita Ecolab pitää hallussaan henkilöstä, hänen on otettava yhteyttä Ecolabin kaupalliseen yhteyshenkilöön tai meihin seuraavalla sähköpostiosoitteella: 
dataprivacy@ecolab.com.

Jos sinulla on kommentti, kysymys tai valitus siitä, kuinka Ecolab käsittelee henkilötietojasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme ratkaista asian. Lisäksi EU: ssa sijaitsevat henkilöt voivat tehdä valituksen henkilötietojensa käsittelystä EU: n tietosuojaviranomaisille (DPA). Seuraava linkki voi auttaa sinua löytämään sopivan tietosuojaviranomaisen:  http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

15.0 Muutokset tähän käytäntöön

Ecolab pidättää oikeuden muuttaa tätä käytäntöä ajoittain, jotta se heijastaa tarkasti laki- ja sääntely-ympäristöä sekä tiedonkeruuperiaatteitamme. Kun tähän käytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, Ecolab julkaisee tarkistetun käytännön verkkosivustollamme.

16.0 Ecolabin työntekijöiden tietosuoja

Lisätietoja Ecolabin työntekijöiden tietosuojakäytännöistä in täällä: http://www.ecolab.com/epp.

17.0 Kysymyksiä ja kommentteja

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä (esim. Henkilötietojesi tarkistamiseksi ja päivittämiseksi tai poistamiseksi tietokannastamme), ota yhteyttä +1-844-880-8355 tai dataprivacy@ecolab.com