Toimialat, joita palvelemme

Ecolabin 25 000 myynnin ja palvelun työntekijää muodostavat alan suurimman ja parhaiten koulutetun suoramyynnin ja -palvelun. Lähetämme asiantuntijamme joka päivä asiakaspaikkoihin ympäri maailmaa - ravintoloihin, hotelleihin, sairaaloihin, tehtaisiin, jalostamoihin ja muihin yrityksiin, jotka kattavat yli 40 toimialaa yli 170 maassa

Tavoitteenamme on olla arvokkain kumppaninne

Ecolabin 27 000 myynnin ja palvelun työntekijää muodostavat alan suurimman ja parhaiten koulutetun tiimin. Joka päivä lähetämme asiantuntijamme eri puolille maailmaa yrityksiin, jotka kattavat yli 40 toimialaa. 

Asiakkaiden luona ollessaan kenttäpalvelutiimimme seuraavat työtapoja ja teknologiaa kerätäkseen tietoja ja varmistaakseen, että ne toimivat oikein, jakavat parhaita käytäntöjä, tarjoavat koulutusta, edistävät turvallisuutta, ratkaisevat haasteita ja auttavat asiakkaita ymmärtämään tuotteidemme ja palvelumme kaikki edut. Jokainen vierailu antaa syvemmän käsityksen asiakkaiden toiminnasta - perustuen käytännön suosituksille, joilla parannetaan vieraiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä, pidetään elintarvikkeet turvallisina, lisätään toiminnan tehokkuutta, saavutetaan kestävyystavoitteet, parannetaan turvallisuutta ja suojellaan tuotemerkin mainetta.