Tietoja henkilöstä Nalco Water

Maailman johtava vedenkäsittelyn ja prosessien parannusten toimittaja Nalco Water tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja veden ja luonnonvarojen rajoituksiin. Ecolab-yrityksenä olemme täysin linjassa yrityksen vision kanssa olla maailmanlaajuinen johtaja vesi-, hygienia- ja energiateknologiassa ja -palveluissa sekä tarjota ja suojella elintärkeää. 

Nalco Water on innovaatio

Nalco Waterilla vesihuolto on intohimomme. Jokainen toiminto on ainutlaatuinen, joten Nalcon ammattilaiset lähestyvät asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita ja vesitarpeita erikseen ja tutkivat sitten tapoja saada järjestelmät toimimaan tehokkaammin 

Vesiteknologian edistäminen

3D TRASAR ™ -tekniikka on mullistanut vesihuollon antamalla asiakkaillemme täydellisen reaaliaikaisen pääsyn vesijärjestelmiinsä. Yhdistämällä kemia, etäpalvelut, seuranta ja automaattinen ohjaus, tämä tekniikka auttaa asiakkaita parantamaan tehokkuutta vähentäen samalla veden ja energian käyttöä. 

Vesi- ja prosessihaasteiden kohtaaminen

Vesiosaamisemme on vertaansa vailla, samoin kuin kumppanuutemme asiakkaiden kanssa ratkaistaksemme heidän vaikeimmatkin haasteet. Teemme yhteistyötä monenlaisten yritysten kanssa liikerakennuksista, elintarvikkeiden jalostuksesta, autoteollisuudesta, sähköntuotannosta, kemikaaleista ja primäärimetalleista prosessiteollisuuteen, kuten paperinvalmistukseen ja kaivostoimintaan.