Yrityksemme

Olemme työskennelleet kulissien takana yli 90 vuoden ajan elintarvikkeiden turvallisuuden, infektioiden leviämisen estämiseksi ja elintärkeiden resurssien suojelemiseksi. Ja tänään teemme enemmän kuin koskaan ennen.

Keitä olemme

Ecolab on maailman johtava vesi-, hygienia- ja infektioiden ehkäisyratkaisuissa ja -palveluissa. Ympäri maailmaa elintarvikepalvelujen, elintarvikkeiden jalostuksen, majoituspalveluiden, terveydenhuollon, teollisuuden sekä öljy- ja kaasumarkkinoiden yritykset valitsevat Ecolabin tuotteet ja palvelut pitääkseen ympäristönsä puhtaana ja turvallisena, toimiakseen tehokkaasti ja saavuttaakseen kestävän kehityksen tavoitteet.

Elintarvike- ja juomateollisuus

Ecolab tarjoaa vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta ja kattavan valikoiman ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan elintarviketurvallisuutta ja tuotteiden laatua, parantamaan kestävyyttä ja parantamaan toiminnan tehokkuutta maailmanlaajuisilla elintarvike- ja juomakäsittelijöillä ja -valmistajilla, maidontuottajilla sekä farmasian ja kosmetiikan valmistajilla.

Food Retail Services

Building customer trust and loyalty is key to success in the Food Retail business. Ecolab specializes in delivering customized to meet the unique food safety and sanitation requirements of the Food Retail (supermarket and grocery) markets to protect the retailer’s brand, customers and bottom line.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa Ecolab tarjoaa erikoistuneita ratkaisuja kaikille asiakkaillemme akuutista hoidosta ensihoitoon. Olemme sitoutuneet tarjoamaan teille innovatiivisia ratkaisuja, jotka ratkaisevat yrityksenne haasteet - kaikkialla, missä se on tärkeää.

Institutional

Ecolabin institutionaalinen liiketoiminta tarjoaa kattavia tuotteita ja ohjelmia, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita - ravintoloista, hotelleista ja pitkäaikaishoitopalveluista kouluihin, liikerakennuksiin ja sotilastiloihin.

Nalco Water

Vesi- ja prosessipalvelut -divisioonamme auttaa asiakkaitamme vähentämään energian, veden ja muiden luonnonvarojen kulutusta, parantamaan ilmanlaatua, minimoimaan ympäristöpäästöjä ja parantamaan tuottavuutta ja lopputuotteita ja parantamaan samalla heidän tulostaan.

Quick Service Restaurants

Ecolab specializes in delivering customized to meet the unique food safety and sanitation requirements for the rapidly growing market of fast food restaurants.

Textile Care

Ymmärrämme haasteet, joita pesulat kohtaavat terveydenhuollon, majoituspalveluiden, elintarvike- ja juomaliinavaatimusten sekä teollisuusmarkkinoiden tarpeissa. Työskentelemme yhdessä kumppanina menestyksen takaamiseksi, tarjoamme henkilökohtaista palvelua, asiantuntijaneuvoja ja parhaita tuotteita, joiden avulla saatte parhaat operatiiviset tulokset.