Kumppani globaalien haasteiden ratkaisemiseen

Tämän Ecolab osaa parhaiten. 44000 työntekijäämme tarjoaa kattavia ratkaisuja, dataan perustuvia oivalluksia ja räätälöityjä palveluja elintarviketurvallisuuden parantamiseksi, pitämään ympäristön puhtaana ja turvallisena, optimoimaan veden ja energian käyttöä ja parantamaan toimintojen tehokkuutta ja kestävyyttä lähes kolmessa miljoonassa asiakaskohteessa yli 170 maassa.

Meillä on merkitystä kaikkialla

Ravintoloista ja hotelleista energia- ja tuotantolaitoksiin Ecolabin yli 25000 myynti- ja huolto kumppaneineen, teollisuuden suurin ja osaavin myynti- ja huoltopalvelukokonaisuus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan puhdistukseen, desinfiointiin ja vesi- ja energiahuoltoon liittyviä ongelmia.  Monet maailman tunnetuimmista brändeistä luottavat Ecolabiin toimintansa tehokkuuden, tuotteen eheyden ja brändin maineen turvaamisessa.

Räätälöidyt palvelut

Ecolabin erinomainen kilpailukyky perustuu sen alan johtavaan myynti- ja huoltopalveluun. Jokaisen asiakkaan haaste on ainutlaatuinen, minkä vuoksi 25000 kentällä toimivaa työntekijäämme toimivat asiakkaiden tiloissa tarjoten heille räätälöityä konsultaatiota ja palvelua.   Asiantuntijamme käyttävät tiukkaa prosessia tietojen keräämiseen, kehittyneen tekniikan soveltamiseen, prosessien uudelleenkäsittelyyn ja ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaidemme ainutlaatuisiin taloudellisiin, sosiaalisiin ja ympäristöhaasteisiin

Jokaisen alan edustajan takana on joukko tutkijoita, insinöörejä, sääntelyasiantuntijoita ja muita asiantuntijoita, jotka työskentelevät ahkerasti vastaamaan asiakkaiden haasteisiin, kehittämään uusia ratkaisuja ja vastaamaan uusiin tarpeisiin.

Innovatiivisia ratkaisuja

Ecolabilla on pitkä innovaatiohistoria. Strategiamme perustuu kemiaan, digitaaliseen tekniikkaan ja palveluun kasvavan asiakasarvon tuottamiseksi. 1200 tutkijasta, insinööristä ja teknisestä asiantuntijasta koostuva tiimimme luo luokkansa parhaat ratkaisut, jotka hankitaan ja kehitetään vastuullisesti kiinnittäen erityistä huomiota ihmisen ja ympäristön vaikutuksiin. Asiantuntemuksellamme ydinteknologioissa, mukaan lukien antimikrobiaineet, annostelu ja seuranta, henkilökohtainen ja ympäristöhygienia, polymeerit, pinta-aktiiviset aineet, kiinteä kemia, vesihuolto ja data-analytiikka, autamme parantamaan toiminnan tehokkuutta, tuotteiden laatua ja turvallisuutta asiakkaillemme.

Tarkoitus ja Visio

Meitä yhdistää tarkoituksemme tehdä maailmasta puhtaampi, turvallisempi ja terveellisempi - auttaa yrityksiä menestymään samalla kun suojelemme ihmisiä ja tärkeitä resursseja. Visiomme on olla maailman johtava vesi-, hygienia- ja antimikrobiaineteknologioita ja palveluja tarjoava yritys - tarjota ja suojella elintärkeää: puhdasta vettä, turvallisia elintarvikkeita ja terveellistä ympäristöä.

Kun asiakkaamme menestyvät, me menestymme.

 

Ecolabilla on merkitystä kaikkialla. Koska mitä teemme - ja miten sen teemme - on merkitystä kaikkialla.

Our Water Brand

Nalco Water

Ecolab-yhtiö Nalco Water tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja vedenkäsittelyyn ja -hallintaan, prosessin parannuksiin ja epäpuhtauksien hallintaan - optimoiden tuotteiden laatua ja käyttökustannuksia asiakkaillemme samalla vähentäen heidän ympäristövaikutuksiaan.