Tutustu Markkinoituiimme ja Tuotteisiimme

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Farmasia ja lääkkeiden valmistus

Ecolab tarjoaa asiakkaillemme kokonaisvaltaiset puhdistus- ja desinfiointiohjelmat sekä lääkkeiden valmistuslaitteiston ja puhdastilojen ulkopintoja että suorassa kosketuksessa olevia pintoja varten. 

Henkilökohtainen hygienia ja kosmetiikka

Ecolab tarjoaa desinfiointiohjelmia kosmetiikan ja henkilökohtaisen hygienian alalla käytettyjen pigmenttien, emulsioiden, vahojen ja geelien ainutlaatuista koostumusta varten. Puhdistusaineemme, desinfiointiaineemme ja tehosteaineemme on suunniteltu poistamaan nämä aineosat, erityisesti vaikeimmin puhdistettavat aineet. 

cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms

Puhdastilat

Teemme enemmän kuin vain tunnistamme sopivat kemialliset ominaisuudet, joiden pohjalta kehitämme kohteelle sopivat puhdistus- ja desinfiointiratkaisut lääkkeiden valmistuslaitteiden ja puhdastilojen ulkopintoja varten. 


Biotieteiden Valokeila

Cleaning and Sanitation for Cannabis and Grow Room Facilities

Kannabiksen ja kasvatustilojen puhdistus ja sanitaatio

Jokainen kannabiksen käsittelyyn ja kasvatukseen liittyvä tila vaatii omanlaisensa puhdistusnäkökohtat ja puhdistusratkaisut. Ecolabin todistetusti toimivat tuotteet sopivat sekä pieniin että suuriin toimintoihin ja noudattavat tiukimpia standardeja, mukaan lukien cGMp- ja EU:n GMP-standardeja. Ne vastaavat suoraan kannabinoidijäämien ja -hartsien tuomiin ainutlaatuisin haasteisiin ja riskeihin ja auttavat varmistamaan validoidun, puhtaan ja vaatimustenmukaisen toiminnan. 

Taistelemme biofilmin tuottamia haasteita vastaan henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistuslinjoilla

Biofilmit ovat mikro-organismien kertymiä, joita voi muodostua ja tarttua märille pinnoille CIP-kiertopesutuotantolinjoilla. Biofilmit kestävät perinteisiä puhdistus- ja desinfiointimenettelyjä ja mekaanisia toimintoja. Ne suojaavat niiden alla olevia mikro-organismeja ympäristön stressitekijöiltä ja mahdollistavat sen, että patogeenit sietävät jopa väkevälle antimikrobikäsittelylle altistumista.