Ecolab tarjoaa räätälöityjä kaupallisia pesularatkaisuja teknisten asiantuntijoidemme tukemana. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa auttaaksemme optimoimaan pyykinpesun kaikki näkökohdat, jotta he voivat parantaa mitattavasti toiminnan tehokkuutta ja tasaista tekstiilien laatua ja desinfiointia. Tämän kumppanuuden avulla asiakkaamme voivat edelleen tuottaa kannattavasti, vastuullisesti ja turvallisesti kohdistamalla toimia, jotka johtavat oikeisiin tuloksiin.


Tarjontamme pesuloille

Pesuohjelmat ja -tuotteet

Me Ecolabilla tiedämme, että asiakkaasi odottavat korkealaatuisia tuloksia. Tämä tarkoittaa, että liinavaatteiden on oltava jatkuvasti puhtaita ja raikkaita.Pesuohjelmiemme ja -tuotteidemme avulla saavutat korkealaatuiset tulokset kaikentyyppisillä liinavaatteilla. Ecolabin Textile Care -asiantuntijoiden avulla määrität pesulasi tarpeisiin sopivan kokoonpanon.

Annosteluratkaisut

Ecolab tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia annosteluratkaisuja pesuloille. Saavuta tehokkuutta erittäin tarkoilla annostelujärjestelmillä, jotka parantavat pesulan luotettavuutta, toiminnallisuutta. Unohtamatta henkilökohtaisen myynti- ja huoltotiimin tukea.

Vettä ja energiaa säästävät ratkaisut

Ecolab tarjoaa täydellisiä vesi- ja energiajärjestelmiä, joiden avulla pesulat voivat vähentää veden- ja energiankulutustaan. Vesi- ja energiasuunnittelutiimimme suunnittelee räätälöityjä ratkaisuja kutakin pesulaa varten ja hallinnoi koko hanketta pesulan alustavasta arvioinnista käyttöönottoon ja säästöjen osoittamiseen.

Reaaliaikainen tietojen analysointi ja raportointi

Ecolab tarjoaa ensimmäisen hallintaratkaisun, jolla voit ohjata pesulaliiketoimintaasi reaaliajassa. Tuotevalikoimamme kattaa tiedonhallinnan koko kirjon ja integroi sen osaksi toimintaasi.