Vaikutus joka toimialalla

Työskentelemme kulissien takana lähes 3 miljoonassa asiakaskohteessa ympäri maailmaa ratkaisemassa operatiivisia haasteita, vähentämässä ympäristövaikutuksia ja suojaamassa tuotemerkkejä. 48 000 yhteistyökumppaniamme toimittavat kattavia ratkaisuja ja palveluja paikan päällä edistääkseen elintarviketurvallisuutta, ylläpitääkseen puhdasta ympäristöä, optimoidakseen veden ja energian käyttöä ja parantaakseen asiakkaiden toiminnan tehokkuutta yli 170 maassa.

Tavoitteenamme on olla arvokkain kumppaninne

Ecolabin 27 000 myynnin ja palvelun työntekijää muodostavat alan suurimman ja parhaiten koulutetun tiimin. Joka päivä lähetämme asiantuntijamme eri puolille maailmaa yrityksiin, jotka kattavat yli 40 toimialaa.

Asiakkaiden luona ollessaan kenttäpalvelutiimimme seuraavat työtapoja ja teknologiaa kerätäkseen tietoja ja varmistaakseen, että ne toimivat oikein, jakavat parhaita käytäntöjä, tarjoavat koulutusta, edistävät turvallisuutta, ratkaisevat haasteita ja auttavat asiakkaita ymmärtämään tuotteidemme ja palvelumme kaikki edut. Jokainen vierailu antaa syvemmän käsityksen asiakkaiden toiminnasta - perustuen käytännön suosituksille, joilla parannetaan vieraiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä, pidetään elintarvikkeet turvallisina, lisätään toiminnan tehokkuutta, saavutetaan kestävyystavoitteet, parannetaan turvallisuutta ja suojellaan tuotemerkin mainetta.

Institutional

Majoitus/Hotelliala
Myymälät
Ruokahuolto
Talotekniikka
Terveydenhoito

Light Industry

Elintarvikkeiden ja juomien valmistus
Lääkeaineet, kosmetiikka, bioteknologia ja hienokemikaalit
Liikennevälineet
Pesulat
Valmistava teollisuus

Heavy Industry

Jalostamot, polttoaineidein lisäaineet ja petrokemian teollisuus
Kaivosteollisuus ja mineraalien käsittely
Kemianteollisuus
Metallisteollisuus
Sellu- ja Paperiteollisuus
Voimalaitokset