Annosteluratkaisut pesuloille

Ecolab tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia annosteluratkaisuja pesuloille. Paranna puhdistustehokkuutta erittäin tarkoilla annostelujärjestelmillä, jotka parantavat pesulan luotettavuutta, toiminnallisuutta ja verkostoitumiskykyä henkilökohtaisen myynti- ja huoltotiimin tuella.

Ohjelmat, tuotteet, laitteet ja palvelut

Tutustu tkaisuihimme

Elados Compact

ELADOS Compact on uuden sukupolven annostelujärjestelmä, jossa on 5 annostelupistettä putkipesukonetta kohti. Tämä laite säästää tilaa kompaktin rakenteensa ansiosta, ja se on helppo ja nopea asentaa. Modulaarisen rakenteensa ansiosta kokoonpano on täysin räätälöitävissä, eivätkä sähkölaitteet pääse kosketuksiin kemikaalien kanssa.

Elados Pump Rack

ELADOS Pump Rack on kompakti annostelujärjestelmä putkipesukoneille. Se on skaalautuva annosteluratkaisu, jolla optimoidaan annostelunopeus ja -tarkkuus pesulassa. Se integroi Ecolabin tehokkaat kalvopumput (Turbo- tai EMP-pumput) ja on suunniteltu toimimaan uuden Ecolab myControl PLC:n ja reaaliaikaisten tiedonhallintajärjestelmien kanssa.

Ultrax Compact

ULTRAX Compact on täydellinen ja kompakti annostelujärjestelmä jopa 8 pesukoneelle. Se sisältää kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin, tehokkaat kalvopumput, virtausmittarin tarkkaa annostelua varten ja se on suunniteltu toimimaan Ecolabin reaaliaikaisen tiedonhallintajärjestelmän kanssa.

Ultrax Lite

ULTRAX Lite on täydellinen ja kompakti annostelujärjestelmä jopa 6 pesukoneelle.

Tämä esiasennettu yksikkö takaa nopean asennuksen, säästää tilaa ja auttaa lyhentämään pesuprosessien kestoa.