Pesuohjelmat & tuotteet pesuloille

Me Ecolabilla tiedämme, että asiakkaasi odottavat korkealaatuisia tuloksia. Tämä tarkoittaa, että liinavaatteiden on oltava jatkuvasti puhtaita ja raikkaita. Pesuloiden pesuohjelmiemme ja -tuotteidemme avulla saavutat korkealaatuiset tulokset kaikentyyppisillä liinavaatteilla. Ecolabin Textile Care -asiantuntijoiden avulla määrität pesulasi tarpeisiin sopivan kokoonpanon. 

Ohjelmat, tuotteet, laitteet ja palvelut

Performance Industrial

Performance Industrial on Ecolabin uusin innovaatio teollisuuden työvaatteiden ja -asujen puhdistukseen ja hoitoon. Kyseessä on ensimmäinen ohjelma, joka vastaa kaikkiin auto-, metalli- ja elintarviketeollisuuden puhdistustarpeisiin sekä yritysten virkapukujen ja suojavaatteiden puhdistustarpeisiin. 

PROTEX360° Laundry Protection

Potilaiden ja kuluttajien turvallisuus alkaa pesulasta. Olet asiakkaasi tiimin jatke. He luottavat siihen, että autat heitä pitämään toimintansa, henkilöstönsä ja loppuasiakkaansa turvassa. Sinun on annettava varmuus ja vähennettävä samalla ristiinkontaminaation mahdollisuutta ja suojattava asiakkaidesi maine. Miten voit auttaa? Toimittamalla puhdasta ja turvallista pyykkiä. 

MultiCare PRO

MultiCare PRO -pesuprosessi auttaa hotellipesuloita optimoimaan toimintansa ja tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista pesulapalvelua. 

OxyGuard40

OxyGuard40 on hotellipesulaprosessi, joka on suunniteltu erityisesti saavuttamaan poikkeuksellinen valkoisuus, liinavaatteiden suojaus, pienempi energiankulutus unohtamatta vastuullisuutta. Kyseessä on patentoitu ohjelma, joka mahdollistaa pesun matalassa lämpötilassa (40 °C) tehostetun kemian ja pidemmän kontaktiajan avulla.   

AdvaCare Solutions

AdvaCare terveydenhuollon pesulaprosessi auttaa terveydenhuoltolaitoksia keskittymään siihen, mikä on tärkeintä: suojelemaan ihmisiä vähentämällä tartuntoja ja varmistamalla täysin puhtaat ja turvalliset sairaalaliinavaatteet. 

SoftGuard Delicate

Pesuprosessi, joka auttaa pesuloita erottumaan pitkäaikaishoidon, hienopesun ja emulsionpesun aloilla. Tuottamalla erinomaisia tuloksia, jotka ovat hyvin linjassa niiden tärkeimpien liiketoimintatekijöiden kanssa. Sertifioitu EU-ympäristömerkillä. 

Turbo Protect

Ainutlaatuinen pesuprosessi, joka estää polyquat-tahrojen kiinnittymisen tekstiileihin ja suojaa niitä myös harmaantumiselta ja värin siirtymiseltä. 

Turbo Super Wetting

Uudet tekstiilit käsitellään erityiskemikaaleilla (sizing), jotka voivat aiheuttaa värimuutoksia ensimmäisten pesukertojen aikana (esim. kellastumista) tai ihoärsytystä. Vääränlainen kemikaalien poistoprosessi tai sen puuttuminen kokonaan voi aiheuttaa laatuongelmia tekstiilien viimeistelyssä tai aiheuttaa odottamattomia reaktioita tahrojen ja pesuaineiden kanssa. Ecolab Turbo Super Wetting -ohjelma takaa viimeistelykemikaalien täydellisen poistamisen yhdellä pesukerralla, mikä säästää aikaa ja estää laaturiskit. 

Turbo Super White

Valkoiset tekstiilit voivat nopeasti menettää valkoisuusasteensa pakottaen tekstiilileasingyritykset korvaamaan ne ennen kuin ne vahingoittuvat. Klassinen pesuprosessi, jopa optisilla kirkastinilla, ei useinkaan ole riittävän tehokas palauttamaan hyväksyttävää valkoisuustasoa. Ecolabin Turbo Super White -ohjelman erityiskäsittely auttaa sinua palauttamaan ja suojaamaan tekstiilien alkuperäistä valkoisuutta, mikä mahdollistaa tekstiilien eliniän ja tulontuotannon pidentämisen entisestään.

Elpa Dual EXXcellence

Kehittyneen muotoilunsa ansiosta Elpa dual EXXcellence se on oikea vastaus kaupallisille pesuloille, jotka pesevät hotellin liinavaatteita, pyyhkeitä ja lakanoita ja pyrkivät pitkäaikaiseen tuoksuun, erinomaiseen pehmeyteen ja pörröisyyteen ja parempaan viimeistelylaatuun. Elpa dual EXXcellence on äärimmäinen ratkaisu ikimuistoiseen kokemukseen vieraille.