Vieraanvaraisuusohjelma

Puhdas hotelli on menestyvä hotelli

Ecolab ymmärtää, että hygienia ja puhtaus ovat menestyksesi kriittinen parametri. Hygienia ja puhtaus vaikuttavat vieraiden kokemuksiin ja käsityksiin, vaikuttavat heidän uskollisuuteensa ja siihen, mitä he kertovat ystäville ja perheelle. Siksi on tärkeää tarjota johdonmukaisesti puhdas, raikas ensivaikutelma hotellitoiminnan kaikilla osa -alueilla vieraiden tyytyväisyyden parantamiseksi.

Positiivisen vierailukokemuksen varmistaminen

Raporttien mukaan yksi negatiivinen online -arvostelu voi maksaa hotellille yli 30 asiakasta ja 90 % matkustajista välttää "likaiseksi" merkittyjä hotelleja! 

Joten ei ole ihme, että hygienialla ja puhtaudella on tärkeä rooli vieraiden tyytyväisyyden parantamisessa ja lopulta toimintanne onnistumisessa. Mutta kun kilpailupaine kasvaa ja laatu- ja palveluvaatimukset kasvavat, taloudenhoitajat kohtaavat enemmän haasteita vieraiden tyytyväisyyden parantamiseksi. Siksi Ecolab tarjoaa kattavia ratkaisuja jokaiselle vieraanvaraisuuden kriittiselle alueelle, jolla turvallisuus, tehokkuus ja vieraiden tyytyväisyys ovat tärkeitä. Jokaista ohjelmaa tukevat omistautuneet palveluasiantuntijat, jotka tuntevat yrityksesi. Ecolab tarjoaa laajan asiakas- ja teknisen tuen ja innovoi jatkuvasti parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. 


Ratkaisuja, jotka tukevat vieraanvaraisuutta

Oasis Pro Siivoussarja

Suunniteltu erityisesti varmistamaan, että sinulla on oikeat tuotteet, puhdistustyökalut ja koulutusapuvälineet käsiteltävään tehtävään.

Aquanomic -Pesulaohjelma

Tiivistetyt kiinteät pyykinpesuaineet, jotka annostellaan suljetun silmukan kautta turvallisten työskentelytapojen vuoksi. 

Nexa -Käsihygieniaohjelma

Käsien pesu on yksi ensimmäisistä puolustustavoista, jotka auttavat estämään infektioiden ja elintarvikkeiden aiheuttamien taudinaiheuttajien leviämisen.

KitchenPro - Keittiön Puhdistussarja

Varmista, että ruoanlaittovälineet ja keittiön pinnat ovat puhtaita ja huollettuja ja tarjoamasi ruoka on turvallista. 

Apex Konepesuun

Ecolabin Apex -astianpesuohjelma tarjoaa ruokapalvelun toimijoille maksimaalisen hallinnan.

Sähköstaattinen Ruiskutusohjelma

Ecolab tarjoaa desinfiointiratkaisuja ja -laitteita, jotka auttavat tuhoamaan tai peruuttamattomasti deaktivoimaan bakteerit ja virukset. 


Resurssit, jotka auttavat tukemaan toimintaasi

Majoitusesite

Lataa majoitusesitteemme saadaksesi lisätietoja siivousohjelmastamme ja siitä, miten se tarjoaa erinomaisia ja johdonmukaisia tuloksia varmistaen puhtaan, turvallisen ja mukavan ympäristön.

Käsienpesun Esite

Kattavan käsienpesuohjelman luominen koko laitokseen voi auttaa estämään sairauksien leviämisen vieraiden ja työntekijöiden kesken terveellisemmän ja tuottavamman toiminnan varmistamiseksi. 

COVID-Resurssiportaali

Resursseja, linkkejä ja ehdotettuja parhaita käytäntöjä koronaviruksen torjumiseksi ja toimintasi uudelleen avaamiseksi turvallisesti ja tehokkaasti.

Yhteistyömme Green Key: n Kanssa

Ecolab työskentelee joka päivä asiakkaidensa kanssa eri puolilla maailmaa saadakseen enemmän aikaan vähemmällä - käyttämällä innovatiivisia ratkaisuja parantaakseen liiketoiminnan tuloksia samalla kun suojella elintärkeitä resursseja. Yhteistyömme Green Key: n kanssa edistää kestävien ratkaisujen käyttöä hotelleissa ja ravintoloissa kaikkialla Euroopassa asiakkaiden odotusten täyttämiseksi ja Green Key -sertifikaatin saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Koronavirus (COVID-19)

Vastauksena COVID-19-pandemiaan Ecolabin maailmanlaajuinen asiantuntijaryhmä on koonnut kirjaston resursseista ja asiaankuuluvista tiedoista auttaakseen ohjaamaan puhtaan, turvallisen ja terveellisen toiminnan ylläpitämistä.  Auttaa suojaamaan ja lisäämään luottamusta työntekijöihin, vieraisiin, asukkaisiin ja vierailijoihin.