Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Farmasia ja lääkkeiden valmistus

Ecolab Life Sciences tarjoaa lääkealan asiakkaille vertaansa vailla olevan yhdistelmän kattavia puhdistus- ja desinfiointiohjelmia lääketeollisuuden käyttöön. 

Maailmanlaajuinen asiantuntijatiimimme työskentelee asiakkaidemme kanssa jatkuvasti lyhentääkseen lääkkeiden valmistuslaitteiden puhdistusaikaa, optimoidakseen niiden toimintansa ja vähentääkseen riskejä. 

COSA™ -alkalipesuaineet

COSA™-alkalipesuaineet on erityisesti suunniteltu poistamaan lääketeollisuudessa esiintyvät tyypilliset jäämät, kuten öljyt, rasvat, proteiinit ja muut orgaaniset materiaalit.

COSA™ -happopuhdistusaineet

COSA™-happopuhdistusaineet on suunniteltu poistamaan happoliukoisia jäämiä, kuten mineraaleja ja kovaa vettä. 

COSA ™-lisäaineet ja -vahvistimet

COSA™-lisäaineet ja -tehostimet ovat erittäin tiivistettyjä aineita, jotka on suunniteltu parantamaan muiden puhdistusratkaisujen suorituskykyä ja antamaan lisäetua tiettyjä aineita sisältävien kohteiden puhdistamiseen.

COSA™:n manuaaliset puhdistusaineet

COSA™:n manuaaliset puhdistusaineet on suunniteltu tuottamaan stabiilia vaahtoa ilman lisäaineita.  

COSA™-desinfiointiaineet

COSA™-desinfiointiaineet auttavat torjumaan mikrobeja ja ne on suunniteltu saavuttamaan määrätyt vähennystasot. 

Lääkelan puhdistuksen ja validoinnin asiantuntemus

Puhdistusten validoinnin merkitys lääketeollisuudessa on kriittinen asia laitteiden puhdistuksen tehokkuuden ja ennen kaikkea vaikuttavan farmaseuttisen aineen turvallisuuden ja eheyden varmistamiseksi. 

Tiimimme tuntee kehittyvän sääntely-ympäristön ja pystyy varmistamaan cGMP-standardin ehtojen noudattamisen tuotteen turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi ja auttamaan sääntelyn asettamia odotuksia vastaavien validointien toteuttamisessa. 

Näin Ecolab voi auttaa sinua optimoimaan CIP-järjestelmäsi

Yhteistyö Ecolab -asiantuntijoiden kanssa voi auttaa suorittamaan optimoinnin oikein yhdellä kertaa. Osana tilojen auditointia voimme auttaa selvittämään uusia ominaisuuksia, joilla siivousaikaa voi lyhentää ja kustannustehokkuutta parantaa.