Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Puhdastilat

Ecolab Life Sciences tukee lääkkeiden valmistajia tarjoamalla kattavan, ohjelmallisen lähestymistavan puhdastilojen kontaminaation hallintaan. 

Kokonaisvaltaisten puhdastilatuotteidemme ja -ratkaisujemme avulla lääkkeiden valmistajat voivat käyttää turvallisempia prosesseja, vähentää riskejä, täyttää sääntelyvaatimukset, tukea vaatimustenmukaisuuteen liittyviä hankkeita, tehostaa toimintaansa ja saavuttaa kustannussäästöjä.  

ALCOHOLS FOR CLEANROOMS

Alkoholit Puhdastiloihin

cGMp:n periaatteiden mukaisissa uusissa tiloissa valmistetut Klercide™-sarjan puhdastiloja varten tarkoitetut steriilit ja suodatetut alkoholit ovat ihanteellisia käytettäväksi yhdessä muiden Klercide™-tuotesarjan tuotteiden kanssa. 

Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment

Desinfiointiaineet, itiöitä tappavat aineet ja biosidit puhdastiloihin

Klercide™-tuotesarjan puhdashuoneiden koville pinnoille tarkoitetut desinfinointiaineet, itiöitä tappavat aineet ja biosidit tarjoavat valimoiman eri muodoissa olevia tuotteita, jotka auttavat torjumaan mikrobikontaminaatiota ja bakteeri-itiöitä. 

_

Manual Cleaning Product in Cleanroom

Puhdastilan Jäämien Poisto- ja Puhdistusratkaisut

Käyttövalmiit ratkaisut ja tiivisteet, jotka ovat yhteensopivia Ecolabin levityslaitteiden kanssa, mahdollistavat tehokkaan kovien pintojen puhdistuksen ja jäämien poistamisen korkealaatuisissa valmistusympäristöissä. 

Cleaning Equipment for Cleanrooms

Puhdastilan Puhdistuslaitteet

Kokonaisvaltaisiin puhdastilojen puhdistusratkaisuihimme kuuluu joukko moppausjärjestelmiä ja puhdistuslaitteita, jotka auttavat sinua puhdastilojen perinteisissä manuaalisissa puhdistusprosesseissa. 

_

POUCH AND MOP WIPES FOR CLEANROOMSMop with Cleanroom Mop Wipe and Three Bucket System

Pussi- ja Mopipyyhkeet Puhdastiloihin

Tarjoamme laajan valikoiman steriilejä esikyllästettyjä pyyhkeitä ja kuivapyyhkeitä, jotka on tarkoitettu käytettäväksi kovilla pinnoilla valvotussa ympäristössä. Kaikki puhdastilapyyhkeet ovat gammasäteilytettyjä ja ne on valmistettu vähähiukkasisesta kuitukankaasta tai 100 % polyesterimateriaalista. 

Bioquell Hydrogen Peroxide Vaper Biodecontamination Technology

Puhdastilojen Biodekontaminaatio

Ecolabin Bioquell-vetyperoksidihöyryteknologia auttaa ylläpitämään nopeaa, tehokasta ja jäämätöntä biodekontaminaatiota. 

Sterishield™ Delivery System Spray

Sterishield™ Delivery System (SDS)

Useimpiin Ecolabin puhdastilatuotteisiin saatavilla oleva suljettu ja validoitu laukaisusuihkujärjestelmä on tehokas puhdistus- ja desinfiointiohjelma, joka varmistaa sisällön steriiliyden käytön aikana.