Ruokapalveluohjelma

Ecolabin kattavat ruokapalveluratkaisut asettavat turvallisuuden, hygienian ja kestävyyden etusijalle, ja ensiluokkaisen palvelumallimme avulla varmistamme vaatimustenmukaisuuden ja autamme rakentamaan asiakkaan luottamusta. Kokonaiskustannusten lähestymistapamme tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, joilla on todistettu tehokkuus ja jotka keskittyvät koko toiminnan parantamiseen.

Positiivisen ruokailukokemuksen varmistaminen

Syöminen on aistillinen kokemus monella tapaa kuin tarjoamasi ruoka. Kauan ennen makua asiakkaan vaikutelman ovat muodostaneet muut aistit. Riippumatta siitä, kuinka puhdas ja hygieeninen keittiösi on, ruokailualueiden ulkonäkö ja tunnelma muodostavat asiakkaan kokemuksen perustan. Ei siis ole yllätys, että ruokapalveluiden asiakkaat pitävät hygieniaa tärkeämpänä kuin ruoan valinta, vastinetta rahalle ja palvelun laatu. Vuosikymmenten ruokapalvelukokemuksella Ecolab ymmärtää, kuinka tärkeitä elintarvikkeiden turvallisuus, hygienia ja puhtaus ovat ravintolatoiminnalle. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, helppokäyttöisiä järjestelmiä, asiantuntevaa palvelua ja koulutusta, joita tarvitaan tehokkaasti ja taloudellisesti vastaamaan hygieniahaasteisiin. Ecolabin alan johtavat, innovatiiviset ja tehokkaat puhdistusratkaisut ja -järjestelmät helpottavat asiakkaiden odotusten ja ansaitsemien kokemusten tarjoamista.


Ratkaisuja, jotka tukevat ruokapalvelua

Apex Konepesuun

Jokaisessa ruokailukokemuksessa yhtä ainesosaa ei voi jättää huomiotta, puhtaat astiat.

KitchenPro - Keittiön Puhdistussarja

Varmista, että ruoanlaittovälineet ja keittiön pinnat ovat puhtaita ja huollettuja ja tarjoamasi ruoka on turvallista.

Nexa - Käsihygieniaohjelma

Käsien pesu on yksi ensimmäisistä puolustustavoista, jotka auttavat estämään infektioiden ja elintarvikkeiden aiheuttamien taudinaiheuttajien leviämisen.


Resurssit, jotka auttavat tukemaan toimintaasi

Puhdistuksen Tarkistuslistat

Vahva elintarviketurvaohjelma on erittäin tärkeä yrityksellesi. Lataa Ecolabin puhdistuksen tarkistuslista, joka auttaa sinua luomaan ohjelman toimintaasi varten. 

Vinkkejä Elintarviketurvallisuuteen

Elintarviketurvallisuudessa on paljon muutakin kuin käsihygienia. Lataa Ecolabin 10 parasta vinkkiä vahvan elintarviketurvallisuusohjelman luomiseen. 

Paranna Ruokailukokemusta

Jokaisessa ruokailukokemuksessa yhtä ainesosaa ei voi jättää: puhtaat astiat. Lue lisää astianpesutiimin tärkeästä roolista elintarviketurvallisuusohjelmassasi.

Koronavirus (COVID-19)

Vastauksena COVID-19-pandemiaan Ecolabin maailmanlaajuinen asiantuntijaryhmä on koonnut kirjaston resursseista ja asiaankuuluvista tiedoista auttaakseen ohjaamaan puhtaan, turvallisen ja terveellisen toiminnan ylläpitämistä.  Auttaa suojaamaan ja lisäämään luottamusta työntekijöihin, vieraisiin, asukkaisiin ja vierailijoihin.