Ecolab Anuncia uma Sobretaxa Energética Global Temporária de 8%-12%

April 25, 2022

ST. PAUL, Minn. - 15. maaliskuuta 2022 - Ecolab Inc. ilmoitti tilapäisestä 8-12 %:n energialisästä kaikkiin maailmanlaajuisiin tuotteisiinsa 1. huhtikuuta 2022 alkaen. Tämän lisämaksun tarkoituksena on lieventää energiakustannusten dramaattista nousua.

Ecolabin toimitusjohtaja Christophe Beck kommentoi asiaa seuraavasti: "Pitkään jatkunut raaka-aine- ja logistiikkakustannusten nousu, joka on johtunut viime vuoden aikana maailmassa vallinneesta inflaatioympäristöstä, on viime aikoina kohdannut ennennäkemättömän voimakkaan nousun Venäjän ja Ukrainan konfliktin seurauksena.

"Asiakkaidemme pitkäaikaisena liikekumppanina olemme toteuttaneet jatkuvia toimia toimitusketjun joustavuuden varmistamiseksi ja volatiliteetin vähentämiseksi nopeuttamalla arvosuunnittelua, optimoimalla tavarantoimittajien jalanjälkiä, lisäämällä strategisia varastoja ja laajentamalla toimitusketjun kokonaisvaltaisia kumppanuuksiamme äärimmäisten raaka-aine- ja logistiikkapulojen lieventämiseksi. Olemme myös toteuttaneet monenlaisia tuottavuustoimia parantaaksemme tehokkuuttamme ja alentaaksemme kustannuksiamme, jotta voisimme kompensoida voimakkaita inflaatiohaasteita ja niiden aiheuttamaa hinnoittelua.

"Meidän on kuitenkin nyt myös otettava käyttöön tämä väliaikainen energiamaksu lievittääksemme öljy- ja kaasukustannusten dramaattista nousua ja sen vaikutusta raaka-aine- ja logistiikkainflaatioon, jotta voimme varmistaa, että voimme jatkossakin tarjota luotettavia tuotetoimituksia ja jatkaa investointeja tuoteinnovaatioihin, digitaalitekniikkaan ja palveluasiantuntemukseen, jotka ovat erilaistuneen globaalin tarjontamme ydin. Seuraamme tilannetta kuukausittain; kun nykyinen energiakustannusten nousu hidastuu, odotamme voivamme pienentää tätä lisämaksua tai poistaa sen.

"Olemme vakuuttuneita siitä, että tällä toimenpiteellä varmistamme kykymme tarjota jatkossakin tuotteita ja palveluita, joihin asiakkaamme luottavat, sekä tarjota johtavia teknologioita, ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat vähentää luonnonvarojen käyttöään ja ympäristövaikutuksiaan ja samalla parantaa toimintansa kokonaiskustannuksia."

Tietoa Ecolabista
Ecolab (ECL) on luotettu kumppani lähes kolmessa miljoonassa asiakaskohteessa, ja se on maailmanlaajuinen johtaja vesi-, hygienia- ja infektioiden ehkäisyratkaisuissa ja -palveluissa, jotka suojelevat ihmisiä, planeettaa ja yritysten terveyttä. Ecolabin vuotuinen liikevaihto on 13 miljardia dollaria, ja sen yli 47 000 työntekijää tarjoaa kattavia tieteeseen perustuvia ratkaisuja, tietoon perustuvia näkemyksiä ja maailmanluokan palvelua elintarviketurvallisuuden edistämiseksi, puhtaiden ja turvallisten ympäristöjen ylläpitämiseksi, veden- ja energiankäytön optimoimiseksi sekä toiminnan tehokkuuden ja kestävyyden parantamiseksi elintarvike-, terveydenhuolto-, ravintola- ja teollisuusmarkkinoiden asiakkaille yli 170 maassa eri puolilla maailmaa. www.ecolab.com 

Varoittavat lausumat tulevaisuutta koskevista tiedoista

Tämä tiedonanto sisältää tiettyjä lausuntoja, jotka liittyvät tuleviin tapahtumiin ja tulevaisuuden aikomuksiimme, uskomuksiimme, odotuksiimme ja ennusteisiimme ja jotka ovat tulevaisuutta koskevia lausuntoja, kuten kyseinen termi on määritelty vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -laissa. Sellaiset sanat tai lausekkeet kuin "todennäköisesti johtaa", "odotetaan", "jatkuu", "odotetaan", "uskomme", "odotamme", "arvio", "ennuste", "projekti", "voi", "voi", "tulee", "varmistaa", "aikoo", "suunnittelee", "uskoo", "tavoite", "ennuste" (mukaan lukien kielteiset sanat tai niiden muunnelmat) tai samankaltainen termistö, jota käytetään tulevaisuuden suunnitelmia, toimia tai tapahtumia koskevan keskustelun yhteydessä, yksilöivät yleisesti ottaen tulevaisuutta koskevia lausumia. Tällaisia tulevaisuutta koskevia lausumia ovat muun muassa energiamaksun kesto, alentaminen ja poistaminen sekä tuotteiden ja palvelujen toimitusten jatkuvuus. Nämä lausumat perustuvat yhtiön johdon tämänhetkisiin odotuksiin. On olemassa useita riskejä ja epävarmuustekijöitä, jotka voivat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset poikkeavat olennaisesti tässä tiedonannossa esitetyistä tulevaisuutta koskevista lausunnoista, mukaan lukien nykyisen inflaatioympäristön taustalla olevien geopoliittisten tapahtumien kesto ja vakavuus sekä muut kehityskulut, jotka nostavat kustannuksia tai vaikuttavat tuotteiden tai palvelujen saatavuuteen.

Muita riskejä ja epävarmuustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa liiketoiminnan tulokseen ja tuloksellisuuteen, on esitetty viimeisimmän 10-K-lomakkeemme kohdassa 1A ja muissa Securities and Exchange Commissionille ("SEC") toimittamissamme julkisissa asiakirjoissa, ja niihin kuuluvat COVID-19-pandemian vaikutukset ja kesto, raaka-aineiden hankinnan vaikeudet tai raaka-ainekustannusten vaihtelut, altistuminen kansainväliseen toimintaamme liittyville maailmanlaajuisille taloudellisille, poliittisille ja oikeudellisille riskeille, mukaan lukien Yhdysvaltojen asettamien pakotteiden tai muiden toimien vaikutus. tai muiden maiden pakotteiden tai muiden toimenpiteiden vaikutukset ja Venäjän vastatoimet Ukrainan konfliktiin liittyen; kykymme kilpailla menestyksekkäästi arvon, innovaation ja asiakastuen osalta; asiakkaiden tai toimittajien konsolidoinnin aiheuttamat paineet toiminnoille; sopimusvelvoitteista johtuvat hinnoittelun joustavuuden rajoitukset ja kykymme täyttää sopimusvelvoitteemme; toistuvat tai pitkäkestoiset hallituksen ja/tai yritysten toiminnan pysähtymiset tai vastaavat tapahtumat; sotatoimet tai terroriteot; luonnon- tai ihmisen aiheuttamat katastrofit; ja muut epävarmuustekijät tai riskit, joista on raportoitu aika ajoin SEC:lle annettavissa raporteissa. Näiden riskien, epävarmuustekijöiden, oletusten ja tekijöiden vuoksi tässä tiedonannossa käsitellyt tulevaisuutta koskevat tapahtumat eivät välttämättä toteudu. Varoitamme, että tulevaisuutta koskeviin lausumiin ei pidä luottaa kohtuuttomasti, sillä ne koskevat vain niiden antamispäivää. Ecolab ei sitoudu eikä nimenomaisesti kiellä velvollisuutta päivittää mitään tulevaisuutta koskevia lausumia uusien tietojen, tulevien tapahtumien tai odotusten muutosten johdosta, paitsi lain edellyttämällä tavalla.

 

(ECL-C)

Contacts:
Michael J. Monahan
(651) 250-2809

Andrew C. Hedberg
(651) 250-2185

Cairn Clark
(651) 250-2291

Related News