Laitoshoito-Ohjelma

Täysin räätälöity laitoshoito -ohjelmamme mahdollistaa korkeimman hygienian ja lainsäädännön noudattamisen ja luo samalla luottamusta ja varmuutta työntekijöille ja asukkaille. Kattava lähestymistapamme sisältää tuotteita, joiden tehokkuus on todistettu, innovatiivisia annostelujärjestelmiä ja säännöllistä huoltoa ja henkilöstön koulutusta.

Tehokkaat kriittiset tulokset, jotka parantavat taloudellista tulosta

Lupaamme asiakkaalle tarjota puhtaita, turvallisia ja kutsuvia ympäristöjä eri asiakassegmenteillä. Odotukset, standardit ja riskit eivät ole koskaan olleet korkeampia. Maineen rakentaminen ja suojaaminen asiakkaiden silmissä sekä johtajana toimiminen näiden parannettujen kokemusten tarjoamisessa edellyttää ennakoivaa lähestymistapaa. Tehokkuuden ja johdonmukaisuuden korkeamman tason ylläpitäminen auttaa vähentämään riskejä, suojaamaan tiloja ja niiden asukkaita ja tuottamaan mitattavia tuloksia.


Ratkaisuja, jotka tukevat laitoshoitoa

MAXX2 - Tilojen Puhdistussarja

Tehokas puhdistusvalikoimamme, joka vaatii vähemmän henkilökohtaisia suojavarusteita. 

Sähköstaattinen Ruiskutusohjelma

Ecolab tarjoaa desinfiointiratkaisuja ja -laitteita, jotka auttavat tuhoamaan tai peruuttamattomasti deaktivoimaan bakteerit ja virukset.

Nexa - Käsihygieniaohjelma

Käsien pesu on yksi ensimmäisistä puolustustavoista, jotka auttavat estämään infektioiden ja elintarvikkeiden aiheuttamien taudinaiheuttajien leviämisen.


Resursseja kriittisten tulosten saamiseen ja toiminnan tukemiseen

Laitoshoito-Ohjelman Esite

Katso kattava esitteemme tilojen siivouksesta. 

Tarkistuslistat

Lataa ja käytä asiakassegmentteihisi räätälöityjä tarkistuslistojamme, mikä auttaa varmistamaan puhtaan ja turvallisen toiminnan.

Ecolabin Resurssiportaali

Resursseja ja ehdotuksia käytänteihin, jotka auttavat varmistamaan puhtaan ja turvallisen toiminnan ja ovat luottamusta lisääviä.

Koronavirus (COVID-19)

Vastauksena COVID-19-pandemiaan Ecolabin maailmanlaajuinen asiantuntijaryhmä on koonnut kirjaston resursseista ja asiaankuuluvista tiedoista auttaakseen ohjaamaan puhtaan, turvallisen ja terveellisen toiminnan ylläpitämistä.  Auttaa suojaamaan ja lisäämään luottamusta työntekijöihin, vieraisiin, asukkaisiin ja vierailijoihin.