Tervehdys Ecolabin Euroopan aluejohtajalta

Työntekijämme yli miljoonassa asiakaskohteessa ympäri maailman työskentelevät näiden tärkeiden asioiden puolesta: puhdas vesi, turvallinen ruoka, riittävä energia ja turvallinen ympäristö. Heillä on erinomainen tietämys asiakkaidemme kohtaamista ongelmista, ja he keksivät niihin neuvokkaita ratkaisuja.

Autamme asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin, laajentamaan toimintaansa vastuullisesti, mikäli alueen resurssit ovat niukat sekä mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin ja odotuksiin. Liiketoimintamallimme yhdistää teknologian ja informaation käytännön palveluun ja koulutukseen, minkä avulla saadaan aikaan pysyvää kehitystä. Koska olemme niin lähellä asiakkaitamme ja tunnemme heidän toimintansa, pystymme välittämään tärkeää tietoa tutkimus- ja tuotekehitysyksiköillemme.

Lähestymistavassamme keskeistä on, että todellinen ja pysyvä muutos saavutetaan, kun taloudelliset, ympäristö- ja sosiaaliset edut yhdistyvät. Näin on ollut 90-vuotisen taipaleemme alusta saakka. Nykyään, kun luonnonvarat hupenevat ja odotukset kestävän kehityksen ylläpitämiseen kasvavat, kykymme auttaa asiakkaitamme tekemään enemmän vähemmällä on entistä tärkeämpää. Toimimme maailmaan kriittisimpien liiketoiminta-, ympäristö- ja sosiaalisten haasteiden ytimessä, mikä on erittäin jännittävää.

Euroopassa 8300 työntekijämme tukena on 230 tutkijaa viidessä tutkimuskeskuksessa. Meillä on Euroopassa yli 440 patenttia. Joka vuosi lanseeraamme uusia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme vähentämään kuluja, parantamaan tehokkuutta, minimoimaan luonnonvarojen käyttöä ja parantamaan ihmisten ja ympäristön turvallisuutta – kiinnittämällä huomiota hankintaan, tuotantoon, kuljetuksiin, toimituksiin sekä tuotteiden käyttöön ja hävitykseen.

Vaikutamme kaikkein eniten asiakastyömme kautta, mutta noudatamme periaatteitamme myös oman yrityksemme sisällä. Ecolabin kasvaessa ja kansainvälistyessä edelleen, sitoudumme yhä vahvemmin minimoimaan omien toimintojemme ympäristövaikutuksia ja kehittämään turvallisuuskäytäntöjämme.

Olemme huomanneet, että yritykseemme hakeutuu lahjakkaita ihmisiä, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä. Tähän vaikuttavat tavoitteemme, sitoutunut henkilökuntamme sekä ainutlaatuinen kykymme tarttua vaikeisiin globaaleihin haasteisiin. Tiedämme, että asiakkaamme luottavat meihin ja siihen, että pystymme auttamaan heitä menestymään ja kasvamaan sekä saavuttamaan kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteensa. Olemme ylpeitä siitä, mitä työntekijämme saavat yhdessä asiakkaidemme kanssa aikaan joka päivä. Näin teemme maailmasta puhtaamman, turvallisemman ja terveellisemmän.

Ystävällisin terveisin,

Darrel Brown

EVP & President Europe

Toukokuu 2015

Back to Top