Liiketoimintayksiköt

Contamination Control: Shield Medicare on maailmanlaajuinen johtava puhdastilatuotteiden toimittaja lääke-, bioteknologia- ja terveydenhoitoalalle sekä lääketeollisuuden laitteita valmistaville yrityksille.

Hospitality & Food Service: Puhdistus- ja desinfiointiaineet, järjestelmät ja palvelut ruokapalvelu-, hotelli-, terveydenhoito-, jälleenmyynti- sekä kiinteistönhuoltoyrityksille kattaen astianpesun, pesulat, huonesiivouksen, veden suodatuksen ja käsittelyn, keittiöiden ja pyykinpesun erikoistuotteet ja uima-altaiden ja kylpylöiden puhtauden hallinnan.

Healthcare: Tuotteet ja palvelut, kuten terveydenhoitohenkilöstön käsienpesuaineet ja -huuhteet, kirurgisten instrumenttien käsittelyssä käytetyt puhdistus- ja desinfiointiaineet ja pintojen desinfiointiaineet.

Food & Beverage: Puhdistus- ja desinfiointiaineet, laitteet, järjestelmät ja palvelut maataloustuotannolle ja elintarviketeollisuudelle, juoma-, panimo-, lääke-, meijeri-, liha-, kana- ja valmisruokateollisuudelle.

Textile Care: Puhdistus- ja desinfiointiaineet, järjestelmät ja palvelut, sisältäen vedenkierrätys- ja energian talteenottoratkaisut ja tiedonhallintajärjestelmät teollisille pesuloille, jotka palvelevat työvaate-, liinavaate- ja terveydenhoitomarkkinoita.

Back to Top