Henki
Työntekijät ovat Ecolabin sydän ja sielu. Janoamme menestystä ja haluamme intohimoisesti saavuttaa tuloksia. Tartumme uusiin asioihin emmekä pelkää ottaa riskejä, sillä luotamme omiin kykyihimme saavuttaa tuloksia. Olemme innokkaita ja kunnianhimoisia. Voitamme esteet sisulla ja päättäväisyydellä. Ja ennen kaikkea  nautimme työstämme ja siitä, että saamme palvella yhtiötämme ja asiakkaitamme.

Ylpeys
Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu, poikkeuksellisen hyvät tuotteet… kunnia-asianamme on tarjota kaikessa ensiluokkaista laatua. Olkoon projekti kuinka suuri tahansa tai asiakkaan tarve kuinka pieni tahansa, niin hoidamme sen huolella, sillä  pyrimme täydellisyyteen. Arvostamme yhtiötämme ja edustamme sitä kunnialla.

Päättäväisyys
Olemme kunnianhimoisia ja tarmokkaita, määrätietoisia ja päättäväisiä, innokkaita ja energisiä ja ylläpidämme mahdollisuutta kilpailla. Haasteet saavat meidät kukoistamaan, ne ovat meille menestymisen mahdollisuuksia. Työskentelemme yhdessä todellisena tiiminä ja täytämme asiakkaittemme toiveet joka tilanteessa, ylitämme huippusaavutuksemme yhä uudelleen ja luotsaamme yhtiötämme yhä suurempaan menestykseen.

Sitoutuminen
Perheen tavoin meitä yhdistää toisiimme vakaumus ja sanaton lupaus. Sitoutuminen on meille arvokas asia, ja tahdomme auttaa toisiamme ja asiakkaitamme. Emme hyväksy mitään muuta kuin lojaalisuutta joukoissamme. Olemme uskollisia toisillemme ja yhteiselle asiallemme.

Intohimo
Uskomme yhtiöömme koko sydämestämme. Sen päämäärien ja tavoitteiden toteuttaminen on tehtävämme, ja tartumme niihin innolla ja toteutamme niitä väsymättä. Mikä vielä tärkeämpää – uskomme toisiimme, huolehdimme toisistamme, suojelemme ja tuemme toisiamme.

Rehellisyys
Ammattitaitoinen. Luotettava. Varma. Rehellinen. Yhtiömme rehellisyys on meille tärkeä asia, ja olemme sitoutuneet ylläpitämään sitä kaikkialla maailmassa. Asetamme itsellemme korkeat vaatimukset ja noudatamme niitä harjoittaessamme liiketoimintaamme oikeudenmukaisesti ja eettisesti hyväksyttävästi. Jaamme odotuksemme toistemme kanssa. Ylläpidämme työyhteisöä, joka rakentuu yhteisiin arvoihin, keskinäiseen luottamukseen ja hyvään tahtoon.

Back to Top