Pikaruokaravintolat

Me tarjoamme enemmän kuin vain tuotteita. Me tarjoamme ratkaisuja. Kysymällä, mitä asiakas todella tarvitsee. Ja huomioimalla asiakkaalle ratkaisevat asiat, kuten työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus, käyttökulut, tehokkuus sekä ajansäästö.

Kay–ohjelmamme ansiosta olemme johtava maailmanlaajuinen puhdistus- ja desinfiointialan tuotteiden ja palvelujen toimittaja pikaruokaravintoloille. Toimiipa asiakkaamme sitten yhdessä tai useassa maassa, me mukautamme ohjelmat auttamaan asiakasta saavuttamaan korkeimmat puhtauden ja desinfioinnin, elintarviketurvallisuuden ja brändin suojauksen tasot.

Ecolabin tutkimus ja tuotekehitys on jatkuvasti toiminnassa mukana. Sen ansiosta pystymme toimittamaan yksilöllisiä, täydellisiä ratkaisuja kehittämään asiakkaan toiminnan turvallisuutta ja tehokkuutta.

Tuotteemme eivät vahingoita pintoja, laitteita tai työntekijöitä ja niitä käytetään annostelulaitteilla, jotka on suunniteltu turvallisiksi ja helpoiksi käyttää. Annostelulaitteiden käyttö vähentää jätettä ja vedenkulutusta varmistaen samalla hallitun annostelun sekä alhaiset ylläpito- ja käyttökulut.

Suomessa pikaruokaravintoloiden palvelu hoidetaan Ruotsin ja Venäjän Ecolabin kautta. Ota yhteys kontaktilomakkeella valitsemalla 'Pikaruokaravintolat'.

Back to Top