Valmisruokien valmistus

Valmisruokien valmistus vaatii monimutkaisen tuotantoympäristön, jonka automaattisissa ja manuaalisissa prosesseissa yhdistetään monenlaisia, herkkyydeltään erilaisia ja erilaisista lähteistä saapuvia raaka-aineita. Tämä monimutkaisuus, säännölliset tuotantolinjojen muutokset ja useiden valmistuotteiden valmistus samoilla tuotantolaitteilla aiheuttavat ristitartunnan riskin.

Tiukka valvonta ja hvyät menetelmät ovat elintärkeitä vakiintuneiden laatu- ja ruokaturvallisuusstandardien ylläpitämiselle ja ristitartunnan estämiselle. Näiden standardien laiminlyönti voi tulla yritykselle kalliiksi, sillä varastointiajasta joustaminen aiheuttaa koko tuotteen poisvedon myynnistä ja vahingoittaa brändiä.

Ecolab tarjoaa elintarviketeollisuudelle yksilöllisiä ohjelmia; hygieniapuutteiden paikantamisesta henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin ja järjestelmiin, avointen pintojen hygieniaan, ruokapintojen käsittelyyn ja hygienian tarkkailuun ja ainutlaatuiseen hygienianhallintajärjestelmään, joka seuraa kaikkia hygieniatoimintoja kok laitoksessa. Ecolab tukee säädösten noudattamista ja ylläpitää vaadittuja standardeja.

Tarjoamme:

  • maailman kattavimman puhdistus- ja desinfiointiainevalikoiman
  • asiantuntevan palvelutiimin
  • innovatiivisia ratkaisuja koko elintarvikkeiden valmistussektorille
  • räätälöityjä menetelmiä
Back to Top