SUOJAUS ALKAA ENNALTAEHKÄISYSTÄ

COVID-19 -pandemia on vaikuttanut merkittävästi koko maailmaan ja erityisesti siihen, miten ajattelemme ja elämme. Ecolab työskentelee kanssasi ja navigoi näiden ennennäkemättömien toimintahaasteiden läpi jakaen tärkeitä ja ajankohtaisia tietoja, jotka auttavat sinua ehkäisemään tartuntojen leviämistä ja tarjoavat sinulle neuvoja uudelleenavaukseen sekä puhtaan, turvallisen ja terveen toimintaympäristön ylläpitoon. Olemme täällä auttamassa sinua rakentamaan ja ylläpitämään työntekijöidesi, asiakkaidesi, vieraidesi ja yhteistyökumppaniesi luottamusta.

 

KORONAVIRUS WEBINAARI: käytännön ohjeita tartuntariskin minimointiin ja toimintojesi turvaamiseen

Ecolabin asiantuntijat kertovat ajankohtaista tietoa taudin leviämisestä ja jakavat tärkeää tietoa sekä käytännön ohjeita siitä, miten voit edesauttaa työntekijöidesi ja asiakkaidesi turvallisuutta. 

Tarkista uudet webinaarit sivuiltamme taas pian.

Resurssimme työntekijöidesi, asiakkaidesi ja vieraidesi suojaamiseen

Vastatakseen COVID-19 -pandemian tuomiin haasteisiin, Ecolabin kansainvälinen asiantuntijatiimi on luonut käyttöösi valikoiman resursseja, jotka auttavat sinua suojaamaan työntekijäsi ja asiakkaasi. 

SEINÄKAAVIOT:
Lataa tulostettavat seinäkaaviomme käsihygieniasta ja pintojen desinfioinnista.

HYGIENIAOHJEET
Lataa tulostettavat puhdistus- ja desinfiointiohjeemme COVID-19 -tartuntojen ehkäisyyn ja kontaminoituneiden kohteiden puhdistukseen. 

SÄHKÖISET UUDELLEENAVAUKSEN TARKISTUSLISTAT
Hyödynnä valmiit tarkistuslistapohjat uudelleenavaukseen ja Covid-19 jälkeisiin päivittäisiin toimintoihin sähköisen tehtävälistatyökalun avulla - SmartTask. Tulostettavat versiot löydät resurssiportaalistamme.

ECOLABIN RESURSSIPORTAALI
Resurssit, linkit ja suositellut parhaat käytännöt koronavirusta vastaan valmistautumiseen sekä toimintoesi turvalliseen ja tehokkaaseen uudelleenavaukseen. 

Back to Top