Pintahygienia

Elintarvikkeiden tuotantoympäristö on huomattava haaste hygienialle. Siihen kuuluu erilaisia prosesseja ja laitteita, joissa syntyy monimuotoista likaa. Tuotannon jälkeen tuotantolaitteiden pinnat, tuotantoympäristö ja tuotteen kanssa kosketuksissa olevat pinnat on puhdistettava ja desinfioitava ennen tuotannon jatkamista. Tämä tapahtuu yleensä matalapainevaahtolaitteilla ja asianmukaisilla pesu- ja desinfiointiaineilla.

Pesuprosessin onnistuminen riippuu tuotteiden asianmukaisesta valinnasta ja oikeista sekä toimivista laitteista, jotka yhdessä muodostavat hygieniaprosessin. Prosessia tuetaan koulutuksella, dokumentoinnilla sekä ohjeistuksella.

Tämä yhdistelmä loi Ecolabin maineen alan johtavana asiantuntijana. Koordinoitu lähestymistapamme sisältää hygieniapuutteiden tunnistamisen, henkilökohtaisen hygienian ja käytönhallinnan, innovatiiviset avointen pintojen hygienialaitteet ja -kemikaalit, hygienian valvonta- ja hallintatuotteet ja ainutlaatuisen hygienianhallintajärjestelmän. Hygienianhallintajärjestelmällä etsitään kaikenlaisia hygieniapuutteita laitoksessa tai koko yrityksessä ja raportoidaan niistä - tämä yhdistelmä takaa korkeimmat hygieniastandardit ja parhaan tuotantotehon.

Back to Top