Tulevaisuuden pesuloiden periaatteet

Mikä PERformance® on?

PERformance on eri moduuleista koostuva järjestelmä. Ecolab on kehittänyt pesuloille kattavan konseptin, joka takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn liiketoiminnallesi tarjoten samalla suurimmat mahdolliset säästöt.

Yksi PERformance-konseptin avaintekijöistä on korkeasti konsentroitu Ozonit® PERformance. Se on ainutlaatuinen peretikkahappoon perustuva, valkaiseva ja desinfioiva tuote. Koska kemikaalien optimointi pesuprosessissa on vain yksi osa kokonaisuutta, Ecolab tarjoaa kolme eri moduulia.

 

PERformance BASIS

Matalalämpötpesuprosessien ja korkeasti konsentroitujen tuotteiden yhdistelmä pienentää pesuprosessin kokonaiskuluja huomattavasti ja tekee pyykistä erittäin puhdasta.

  • Matalalämpöpesuprosessi

         - Sairaalapesula, 60 °C

         - Hotellipesula, alkaen 50 °C

  • Korkeasti konsentroidut tuotteet
  • Erinomainen suoja tekstiileille

PERformance-konseptin perustana ovat innovatiivinen pesulaprosessi ja Ozonit PERformance.

PERformance PLUS

Tehokas veden ja energian talteenotto 

PERformance PLUS yhdistää innovatiivisen PERformance BASIS -ohjelman ja tehokkaat, integroidut veden ja energian talteenottojärjestelmät. Esimerkiksi: Aquavent – yksi Ecolabin talteenottolaitteista - hyödyntää silittäessä syntynyttä lämpöä. Lämmitetty raikas vesi johdetaan pesuprosessiin.

PERformance ULTIMATE

Tulos yli 20 vuoden kokemuksesta vesi- ja energiaratkaisuissa. Yhdistettynä tehokkaisiin kemikaaleihin se tekee pesu- ja kuivausprosessista mahdollisimman tehokasta. 

PERformance ULTIMATE - höyrytön vähäenerginen pesukonsepti. Tähän saakka höyry on ollut pesuloiden tärkein energianlähde. Energiahävikin, haihtumisen ja käyttämättömän tiivistyneen veden takia kuumavesikattila ei ole täydellisen tehokas. Energiasta on tulossa yhä arvokkaampaa. Pesuloiden on tärkeää pienentää energiankulutuksensa minimiin. Täysin höyryttömällä pesulaprosessilla on monia etuja:

  • Ei investointeja höyrykattilaan tai sen säiliöön
  • Ei höyrykattilan ja höyrylukon huoltoa
  • Ei höyrykattilan vedenkäsittelyä
  • Ei höyry- ja kondensaattiputkia
  • Ei ongelmia höyryn laadun kanssa (silitys)
  • Ei energiahävikkiä haihtumisen, höyrystymisen, kattilan tyhjenemisen tai kuumien kaasujen takia

 

PERformance SMART

Kolme PERformance-moduulia keskittyvät pesutunneleihin, mutta PERformance SMART keskittyy perinteisiin pesukoneisiin. Ecolab tarjoaa näillekin laitteille toimintatehoa parantavan konseptin: PERformance SMART.

Back to Top