Henkilöstön ja ympäristön hygienia

Ruoka- ja juomateollisuudessa elintarviketurvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Elintarviketurvallisuudesta ei voi tinkiä.

Henkilöstön hygienian tehokas hallinta on tärkeä osa elintarviketurvallisuutta. Koska elintarvikkeita kosketellaan fyysisesti valmistusprosessien aikana, tuotantoympäristön hygienian on oltava äärimmäisen hyvä. Taudinaiheuttajien tarttuminen ihmisestä on todennäköisempää kuin muut ristikontaminaation muodot.

Tuotesarjamme sisältää toimivia ja tehokkaita hygieniapisteitä, joissa suoritetaan käsienpesu, desinfiointi ja kenkien puhdistus sekä muut tuotantoalueelle siirtymisen rutiinit. Tarjoamme lisäksi seinäannostelulaitteita, joilla voidaan annostella käsienpesuaineita, desinfioivia käsihuuhteita ja käsienhoitotuotteita taloudellisesti ja täsmällisesti siten, että erilaisten tuotantoympäristöjen edellytykset täyttyvät.

Ecolabin laitoshygieniaohjelmat takaavat parhaat mahdolliset elintarviketurvallisuusstandardit. Analysoimme, konsultoimme, tiedotamme ja toimitamme. Ammattilaiset ovat suunnitelleet ohjelmamme ammattilaisille, ja ne kattavat teollisuusalan laajimman tuotesarjan. Ecolab kumppaninasi voit hyödyntää tää ruoka- ja juomateollisuudelle suunniteltujen ja kehitettyjen teknologioiden, sovelletun kemian ja ainutlaatuisen asiantuntemuksen yhdistelmää.

Back to Top